Choose Your Language

Test NIFTY Vodeći neinvazivan prenatalni test u svijetu. Do danas je napravljeno više od 3,5 milijuna testova NIFTY.

Test NIFTY

Riječ NIFTY je engleski akronim čije je značenje „neinvazivan fetalni test za trisomije“ (engl. NonInvasive Fetal TrisomY test). Test NIFTY je siguran i jednostavan neinvazivan prenatalni test ili NIPT-test (engl. NonInvasive Prenatal Test) koji otkriva određene kromosomske poremećaje već od 10. tjedna trudnoće.

Zahvaljujući najnaprednijoj tehnologiji za sekvenciranje DNK, točnost testa NIFTY iznosi > 99 % za detekciju 3 najčešće trisomije: Downovog sindroma, Edwardsovog sindroma i Patauovog sindroma. Kako biste saznali više informacija o testu NIFTY, molimo Vas kliknite na donju poveznicu.

Pogledajte priču o iskustvima budućih roditelja s neinvanzivnim prenatalnim testom i razlozima zašto su odabrali baš test NIFTY.

Play video

Prednosti testa NIFTY

Siguran

NIFTY je neinvazivan prenatalni test s kojim nema nikakvog rizika od spontanog pobačaja.

Jednostavan

NIFTY se može napraviti već od 10. tjedna trudnoće, a za analizu je potrebna samo 1 epruveta uzorka krvi trudnice.

Precizan

Osjetljivost testa NIFTY iznosi > 99 % za detekciju trisomija kromosoma, kao što je Downov sindrom.

Provjeren

Više od 3 milijuna testova NIFTY napravljeno je diljem svijeta, uz samo 0,05 % lažno pozitivnih rezultata.

Kalkulator za pomoć pri odluci o neinvazivnom prenatalnom testiranju

Mi razumijemo da ponekad može biti teško donijeti odluku je li neinvanzivan prenatalni test poput testa NIFTY prikladan za Vas. Zato smo za Vas osmislili ovaj Kalkulator za pomoć pri odluci o NIPT-testu koji će Vam pomoći da odlučite je li NIPT-test mogućnost koju biste trebali razmotriti. Napominjemo da biste se prije podvrgavanja bilo kakvom testiranju prvo trebali konzultirati sa svojim ginekologom i dobiti odgovore na sva svoja pitanja u vezi testiranja.